Rabo SmartBuilds

Innovatieve en betaalbare woningbouw

Ons land heeft te maken met een wooncrisis. Wellicht ervaar jij hier de negatieve gevolgen van. Je bent op zoek naar je eigen plekje op Texel. Een stabiele omgeving waarin je aan jouw toekomst kunt bouwen. Maar het wil maar niet lukken. Wat nu?

SmartBuilds is de oplossing voor jou. Hoogwaardige, comfortabele, instapklare en betaalbare middenhuur woningen die snel gerealiseerd worden op locaties waar anderen dat niet voor elkaar krijgen. Een slimme oplossing om het woningtekort terug te dringen. Texelwende is het eerste project van SmartBuilds, waarbij we in tien jaar tijd 12.000 modulaire huurwoningen door heel Nederland gaan bouwen.

Waarom SmartBuilds?

De woningen die SmartBuilds bouwt worden gerealiseerd op tijdelijke locaties, maar voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitseisen als woningen die wel voor altijd op een locatie mogen blijven staan Zo zullen de huurwoningen van Texelwende minimaal 40 jaar blijven staan. Geen tijdelijke huurcontracten, maar een stabiele thuisbasis voor de lange termijn. Mooie woningen voor verschillende doelgroepen. Bovendien worden de woningen in hofjes geplaatst. Dit draagt bij aan het ontstaan van een levendige gemeenschap. Iedereen is welkom!

Ons doel is om met vooruitstrevende methoden te vernieuwen binnen de woningmarkt. Onze modulaire woningen kunnen snel, flexibel en effectief gebouwd en verplaatst worden. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. De huurwoningen hebben een lage CO2-voetafdruk, en staan in een groene en biodiverse omgeving.

Partnerschap en stabiliteit

Als onderdeel van Rabobank staan wij garant voor betrouwbaarheid en stabiliteit. We moedigen actieve samenwerking aan met innovatieve partners om onze missie te realiseren: het transformeren van de woningmarkt en perspectief bieden aan woningzoekenden zoals jij. Hierbij werken we samen met gemeentes, ontwikkelaars, woningcorporaties en grondeigenaren.

Andere initiatieven van SmartBuilds

SmartBuilds staat niet stil! Naast Texelwende zijn we bezig met andere locaties zoals Zaltbommel en Veghel. Houd de website www.rabobank.nl/smartbuilds in de gaten voor de meest recente ontwikkelingen. Misschien kunnen we vrienden, familie of bekenden van jou in de nabije toekomst helpen aan een SmartBuilds woning!

Bij SmartBuilds geloven we dat iedereen recht heeft op een eigen plek om te groeien en te bloeien. Wij bieden je hoogwaardige huisvesting binnen de midden huursector. Snel, betaalbaar en in samenwerking met een bekende en betrouwbare partner. Benieuwd? Informatie over SmartBuilds vind je op www.rabobank.nl/smartbuilds, project specifieke informatie vind je op deze website.

Interesse? Schrijf je nu in op je favoriete woningen!

Belangstelling voor een woning in Texelwende?