Locatie Texel

Een eiland vol mogelijkheden

Iedereen gedijt goed op Texel. Het beschikt over alle voorzieningen die je nodig hebt: supermarkten, winkels, een eigen markt, bibliotheek, apotheek, basisscholen en een middelbare school bijvoorbeeld. Hier wonen betekent iedere dag genieten!

Wonen nabij Den Burg: het hart van Texel

Texelwende ligt aan de Marsweg. Via deze weg ben je zo in Den Burg, het kloppende hart van het eiland. Texelwende ligt in een rustige en groene omgeving, maar binnen enkele minuten kun je jezelf onderdompelen in de levendigheid en dynamiek van Den Burg.

Geschiedenis en toekomst komen hier samen. Een historisch centrum vol geplaveide straatjes en monumentale gebouwen wordt gecombineerd met charmante winkels, heerlijke restaurants, moderne koffiebarretjes, authentieke cafés en diverse culturele activiteiten. Het aanstekelijke karakter van Den Burg inspireert en geeft energie.

Start van de dag in Texelwende…

Uitgerust word je ’s ochtends wakker in je fijne slaapkamer. Met een kop koffie in de hand ga je in je eigen tuin genieten van het goede weer. Of je gaat een praatje maken met één van je buren in het gedeelde hofje. Hierna is het tijd voor een gezond ontbijtje. Je fietst naar het Voedselbos, waar je zelf vers fruit kunt plukken. Dat is nog eens een goede start van de dag.

Schrijf je nu nog in!

Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Zoek je jouw nieuwe thuis op Texel? Schrijf je dan nu in voor Texelwende en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Texelwende is je thuisbasis, waar je heerlijk kunt wonen en van waaruit je kunt (her)ontdekken wat Texel te bieden heeft.

Interesse? Schrijf je nu in op je favoriete woningen!

Belangstelling voor een woning in Texelwende?