Planning & informatie

Een vliegende start

Texelwende gaat beginnen! In totaal zullen 120 huurwoningen geplaatst worden. Een nieuw hoofdstuk op Texel ligt in het verschiet. Een eigen plek waar jij jouw toekomst in kunt richten. Pak jij die kans?

Verhuurproces stap 1: inschrijving

De eerste stap is het kenbaar maken van jouw interesse. Dit kan via ons online inschrijfformulier, maar je kunt ook contact opnemen met onze makelaar.

Verhuurproces stap 2: toewijzing

Op basis van criteria zoals inkomen en sociale en economische binding worden de huurders geselecteerd (zie veel gestelde vragen).

Verhuurproces stap 3: huurvoorwaarden bespreken

Duidelijke afspraken zonder poespas, aansluitend op jouw wensen. In een persoonlijk gesprek bespreken we onder meer de huurprijs, de duur van het huurcontract en eventuele servicekosten.

Verhuurproces stap 4: huurovereenkomst tekenen

De huurovereenkomst wordt opgesteld nadat er een akkoord is bereikt over de huurvoorwaarden. In dit document worden alle afspraken vastgelegd, waaronder de huisregels. Lees deze overeenkomst altijd zorgvuldig door voordat je het ondertekent.

Verhuurproces stap 5: betaling van borg en eerste huurtermijn

Voorafgaand aan de sleuteloverdracht vragen we je om de borg en de eerste huurtermijn te betalen. Er worden afspraken gemaakt over de betaalmethoden en deadlines.

Verhuurproces stap 6: sleuteloverdracht en inspectie

Je ontvangt de sleutels van je nieuwe thuis. Een bijzonder moment! We nemen graag de tijd voor een laatste inspectie en het beantwoorden van eventuele vragen. Vanaf nu ben je officieel ingeschreven en kun je gaan genieten van je nieuwe woning.

Onderhoud en dienstverlening

Je kunt altijd bij ons terecht met vragen of problemen. We verzorgen het onderhoud van de woning en voeren reparaties uit indien nodig. Alles voor een prettige samenwerking. In Texelwende voel je je snel thuis.

Interesse? Schrijf je nu in op je favoriete woningen!

Belangstelling voor een woning in Texelwende?